Знам’янський район
Влада

На фасаді Знам’янської школи з’явиться пам’ятний знак на честь Сергія Капелюхи

На фасаді Знам’янської школи з’явиться пам’ятний знак на честь Сергія Капелюхи
Таке рішення було прийняте під час засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради під головуванням Сергія Філіпенка.
Розглянувши звернення директора Знам’янської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 4, відповідно до вимог Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території м. Знам’янка, затвердженого рішенням сесії міської ради від 24 січня 2014 року №1201, виконавчий комітет міської ради вирішив погодити питання встановлення на фасаді Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 пам’ятного знаку на честь увічнення пам’яті випускника навчального закладу, учасника антитерористичної операції на Сході України, який загинув, захищаючи суверенітет та цілісність Держави - Капелюхи Сергія Вікторовича.

Були затверджені на засіданні і інші рішення.

Так, відповідно до Законів України "Про благоустрій населених пунктів", Порядку провадження торгівельної діяльності та Правил торгівельного обслуговування населення, затверджених постановою КМУ № 833 від 15.06.2006 року, та з метою забезпечення належного контролю, відповідно до протокольного рішення від 09.03.2016 р. № 3 засідання комісії по організації сезонної торгівлі у місті, виконавчий комітет міської ради вирішив визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Знам'янської міської ради від 20 травня 2010 року № 183 «Про надання дозволу на розміщення другого ряду торговельних палаток біля магазину "Катерина" по вул. Матросова».

За матеріалами сайту Знам’янської міської ради.

"ВК" у PDF