Світловодський район
Влада

На оперативній нараді – про нагальні питання життєдіяльності Світловодська

11 квітня відбулася щотижнева оперативна нарада у міського голови, на якій керівники управлінь та структурних підрозділів виконкому звітували про основні події тижня. Про деякі теми – коротко.
План надходжень до міського бюджету виконано майже на 100%

За словами начальника фінансового управління Наталії Яременко, у квітні місто отримало 1 млн. 183 тис. грн., план з надходження коштів до міського бюджету виконано на 26, 3 %. Загалом за чотири місяці надійшло 17 млн. 294 тис. грн., план виконали на 99,9% з урахування попереднього перевиконання, разом з Власівкою – на 98,5%. Крім того, Н. Яременко проінформувала присутніх про затверджені виконкомом граничні норми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання й устаткування та закликала керівників звернути на це увагу.

"Світловодськпобут" починає гідравлічні випробування

На котельні №2, що по вул. Бойка, розпочинаються гідравлічні випробування, тож споживачі, які отримують тепло від цієї котельні, повинні бути пильними, повідомив директор СП ТОВ "Світловодськпобут" Дмитро Дмитришин.

Пробне ЗНО у Світловодську пройшло успішно

Основна ж сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться у травні і буде проходити на базі СШ №7. В цьому місяці буде проведено три тестування для дітей Світловодська, Світловодського району та Онуфріївки. Щодо закінчення навчального року – школярі навчатимуться до 27 травня, повідомив начальник управління освіти Геннадій Френкель.

Варто поквапитися з поданням декларації про доходи

Згідно з чинним законодавством закінчився десятиденний термін подання декларацій про доходи до органів податкової служби, Усім, хто не здав документи, варто поквапитися, в іншому випадку – будемо звертатися до прокуратури, наголосила представник податкової служби Валентина Колесникова.

Сталася пожежа – обійшлося без жертв

Володимир Дементій, начальник Світловодського МРВ УДНС у Кіровоградській області розповів: "За минулий тиждень сталася одна пожежа по вул. Незалежності. Ймовірна причина – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Обійшлося без жертв".

Світловодська ЦРЛ готується до акредитації

Заступник головного лікаря Світловодської ЦРЛ Олег Щербина повідомив: протягом останніх трьох місяців колектив ЦРЛ старанно працював над формуванням документів для переакредитації лікувального закладу. Пакет документів здали вчасно, тож після травневих свят – акредитація Світловодської ЦРЛ.

Триває голосування за проекти Громадського бюджету

Юлія Орлова, начальник організаційного відділу виконавчого комітету нагадала, що проголосувати за той чи інший проект можна на сайті http://svetlovodsk.com.ua , що став інформаційним спонсором проекту, або в будь-якій міській бібліотеці.

"ВК" у PDF