Світловодський район
Влада

Шефська допомога 17 окремому мотопіхотному батальйону

Шефська допомога 17 окремому мотопіхотному батальйону
7 квітня голова районної державної адміністрації Сергій Твердовський провів нараду з питання шефської допомоги 17 окремому мотопіхотному батальйону.
На нараді були присутні перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Орленко, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), радник голови РДА з питань надання допомоги учасникам АТО, керівник громадської організації "Іволга", депутат Кіровоградської обласної ради Дарія Ільїна.

У роботі взяли участь керівники сільськогосподарських підприємств району, а саме: Бойко С.Д., Тартикян А.Р., Занкова Л.М., Магдій Ю.М., Дерев'янко А.В., Кобиляцький В.Я., Швець О.М., Башмаченко Л.М.

Торкнувшись питання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, Сергій Сергійович наголосив, що питання покращення соціально-побутових умов17-го окремого мотопіхотного батальйону на сьогодні є одним із пріоритетних завдань для районної влади.

Дарія Ільїна доповіла, що кожен місяць вона виїзджає в зону АТО з гумонітарною допомогою, останній раз це було 25-27 березня 2016 року. Разом зі світловодськими волонтерами Сергієм Волковим і Дмитром Гріцаєнком відвідали бійців 57 ОМПБ, які дислокуються в м. Торецьку, с. Зайцевому і с. Новгородському.

Доставили в 42-й батальйон автомобіль і передали підрозділу Ігоря Полякова. Передали підрозділам 17-го, 34-го і 42-го батальйонів все, що надали жителі міста, району і благодійники.

Дарія Дмитрівна звернулась до присутніх на нараді керівників сільськогосподарських підприємств з проханням, при можливості, надати допомогу: запасні частини до техніки, фарбу та інші матеріали для подальшої передачі військовим. На нараді обговорили питання щодо потреби військовослужбовців у пересувній лазні, обладнаній бойлером та пральною технікою. Таку лазню планують переобладнати з автобуса та передати військовослужбовцям.

За наслідками наради вирішили продовжувати допомогати нашим захисникам спільними зусиллями влади та громади району.

"ВК" у PDF