Знам’янський район
Влада

У Знам’янці готуються до відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

У Знам’янці готуються до відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі
Під головуванням міського голови Сергій Івановича Філіпенка, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни.
Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Валентина Загородня, керівники структурних підрозділів міськвиконкому.

Як інформувала Валентина Загородня розроблено проект розпорядження міського голови, яким затверджено план заходів з підготовки та відзначення в місті Дня пам’яті та примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни.

Зі слів першого заступника міського голови, протягом відзначення 71-ї річниці Перемоги буде проведено ряд заходів, в тому числі вечори пам’яті, книжкові експозиції, патріотичні години із виховання підростаючого покоління.

Під час засідання обговорено сценарій проведення мітингу 9 травня біля міського Палацу культури, основні організаційні моменти з підготовки до відзначення у місті 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни.

В свою чергу міський голова наголосив на посиленні уваги до ветеранів та необхідності належного відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни.

Всі пропозиції , зауваження і доповнення членів оргкомітету , що були озвучені на засіданні будуть внесені до плану заходів по підготовці та відзначенню в місті Дня пам’яті і примирення, 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-ї річниці завершення Другої світової війни, які вся Україна відзначатиме 8 та 9 травня 2016 рок

"ВК" у PDF