Знам’янський район
Влада

Вдосконалення роботи Знам’янської міської лікарні - запорука надання якісних медичних послуг

Вдосконалення  роботи Знам’янської міської лікарні - запорука надання якісних медичних послуг
З метою забезпечення якісних медичних послуг населенню міста та раціонального використання коштів на електоенергію 29 березня 2016 року міський голова С.І. Філіпенко провів робочу нараду по питанню переобладнання електромережі та системи водопостачання комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка».
На нараді були присутні перший заступник міського голови В.Г.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.А.Гребенюк, заступник начальника фінансового управління О.М.Лепетко, в.о. головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. .А.В.Лисенка» Л.Б.Полежай, заступник з господарської діяльності комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. .А.В.Лисенка» Ю.В.Ахрамєєв, , начальник відділу молоді та спорту Р.А.Ладожинська, начальник Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.М.Рябов.

Проведення заходів по переобладнанню електромережі та системи водопостачання комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. .А.В.Лисенка» надасть значний економічний потенціал для вирішення інших нагальних питань, а саме:

- провести заміну вікон на енергозберігаючі;
- створити функціональне інфекційне та дитяче відділення ;
- передбачити можливість переобладнання однієї з будівель закладу під службове житло та виготовлення проектно-кошторисної документації.

Вдосконалення роботи комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» це запорука надання якісних медичних послуг населенню міста.

В цей же день перший заступник міського голови В.Г.Загородня, начальник відділу молоді та спорту Р.А.Ладожинська та депутат міської ради С.В.Лєвінте відвідали комунальний заклад «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» та навласнооч переконалися у тому, що заклад працює на повну потужність, має сучасне обладнання, професійних лікарів, та прагне вдосконалювати свою роботу. Наразі вирішується питання про співпрацю лікарні з ТОВ «Окомедікас» з метою лікувально-діагностичного та хірургічного процесу у сфері офтальматології, та проведення хірургічних втручань

"ВК" у PDF