Олександрівський район
Влада

Виїзний прийом громадян у Трилісах

Виїзний прийом громадян у Трилісах
30 березня перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей та начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Тимко провели виїзний прийом громадян у селі Трилісах.
Анатолій Каражбей та Сергій Тимко побували у місцевому ФАПі, приміщення для якого було придбане у 2008 році, сільському будинку культури та бібліотеці.

Виїзний прийом громадян у Трилісах

На прийомі було порушено два питання – децентралізації та освітянської реформи.

Анатолій Каражбей проінформував присутніх про особливість процесу об’єднання громад та його переваги. Насамперед, це можливість розраховувати на кошти державного фонду регіонального розвитку. За перспективним планом село Триліси віднесене до Олександрівської об’єднаної громади.

Виїзний прийом громадян у Трилісах

Про створення освітніх округів доповів Сергій Тимко. Він розповів, що в Олександрівському районі буде створено п’ять навчально-виховних об’єднань. Триліський НВК буде філією до опорної Олександрівської школи № 1. Разом з ним до цього навчально-виховного об’єднання відійдуть Олександрівський НВК №3, Староосотський та Новоосотський навчальні заклади. Також Триліський НВК належить до тих шкіл, які найближчим часом повинні бути реорганізовані. Йдеться мова про пониження ступенів.

Жителів села цікавили питання подальшого працевлаштування вчителів, підвезення та супровід дітей до Олександрівських шкіл. На всі питання жителі отримали вичерпні відповіді.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF