---
Влада

Дорожники планують будівництво 2-х та капітальний ремонт 3-х ділянок доріг на Кіровоградщині

Дорожники планують будівництво 2-х та капітальний ремонт 3-х ділянок доріг на Кіровоградщині
Зокрема, у поточному році заплановано збудувати 2 ділянки автомобільної дороги в обхід Знам’янки – загальною протяжністю 2,9 та 3,4 кілометра відповідно.
Про це під час апаратної наради повідомив начальник обласної Служби автомобільних доріг Сергій Поліщук.

Буде також проведений капітальний ремонт на двох ділянках автошляху Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам’янка (через місто Вінницю) загальною протяжністю 5,1 кілометра, відремонтовано ділянку на автодорозі Новгородка - станція Шарівка - Нова Прага (станція Шарівка (межа району) - Інгулокам’янка протяжністю 12,1 кілометра.

Окрім того, Сергій Поліщук повідомив, що з початку поточного року в області вже проведений ямковий ремонт на майже 30 тис. квадратних метрах автодоріг. З них, на майже 24 тис. квадратних метрах під час ремонту був використаний асфальтобетон. Ще майже 5,2 тис. квадратних метрів автошляхів відремонтовано за допомогою щебеневих сумішей.

За інформацією керівника профільної служби на сьогодні в області тривають роботи з розчистки смуг відводу автомобільних доріг загального користування, вздовж автошляхів триває вирубка порослі.

"ВК" у PDF