Новгородківський район
Влада

Новгородківські депутати затвердили програму економічного і соціального розвитку району на 2016 рік

Новгородківські депутати затвердили програму економічного і соціального розвитку району на 2016 рік
18 березня 2016 року відбулася четверта сесія Новгородківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Олександр Горбенко.
На сесію прибуло 18 депутатів, було розглянуто 20 питань порядку денного.

Депутати одноголосно затвердили зміни до Регламенту Новгородківської районної ради сьомого скликання щодо проведення відкритого поіменного голосування при прийнятті рішень ради.

Голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга проінформував депутатів про виконання районною державною адміністрацією делегованих повноважень.

Питання виконання програми соціально-економічного розвитку Новгородківського району за 2015 рік, внесення змін до рішення сесії районної ради від 23 січня 2015 року №380 «Про районний бюджет на 2015 рік», затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2015 рік та затвердження розпорядження голови районної ради від 18 січня 2016 року №2-гр «Про зняття з контролю рішень сесій районної ради» були детально розглянуті і обговорені на засіданні постійних комісій, тому депутати затвердили рішення з даних питань без обговорення.

Новгородківські депутати затвердили програму економічного і соціального розвитку району на 2016 рік

Також депутати затвердили дві програми: програму економічного і соціального розвитку Новгородківського району на 2016 рік, районну цільову програму цивільного захисту Новгородківського району на 2016-2020 роки та два рішення, що стосуються комунальної власності: реорганізацію Спасівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та надання дозволу відділу освіти районної державної адміністрації на списання необоротних матеріальних активів.

Із восьми питань про затвердження технічних документацій по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок шість рішень було затверджено та два проекти рішень відхилено.

Два проекти рішень, один з яких ініціювала депутат районної ради Тетяна Гордієнко, інший - депутат районної ради Ірина Горбатко, передбачали підтримати звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо недоцільності внесення змін до Конституції України в частині особливості здійснення самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей та необмежених повноважень префектів, депутати не підтримали.

"ВК" у PDF