Олександрівський район
Влада

В Олександрівському районі готуються до весняно-польових робіт

В Олександрівському районі готуються до весняно-польових робіт
17 березня у залі засідань Олександрівської районної державної адміністрації під головування голови райдержадміністрації Ольги Бороти та голови районної ради Григорія Гончаренка відбулася зустріч із сільгоспвиробниками району.
Про стан підготовки господарств району до весняно-польових робіт поінформував начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Діброва. Він оголосив оперативні дані про стан озимих культур, площі весняних посівів та загальні прогнози на 2016 рік.

Виконуючий обов’язки директора Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, кандидат с/г наук Ігор Семеняка розповів усім присутнім про особливість посівного насіння різних зернових культур і їх підживлення, сприятливих або не сприятливих умов для весняно-польових робіт та строки посівів.

Про дотримання правил охорони праці на підприємстві проінформував представник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профілактики захворювань в області Олександр Шишка. Він закликав керівників господарств приділити особливу увагу дотриманню правил охорони праці, проведенню інструктажів, медичних оглядів, перевірці техніки та усуненню її несправності, посилити профілактичну роботу по виробничому травматизму.

В Олександрівському районі готуються до весняно-польових робіт

Ольга Борота звернулась до сільгоспвиробників з проханням дотримуватись законодавства під час обробки польових угідь різними добривами та гербіцидами. Також подякувала їм хорошу роботу та підтримку району, особливо у прибиранні снігу цією зимою.

Усім присутнім керівникам сільських господарств подякували за допомогу у відновленні військкомату військовий комісар Олександрівського району Олексій Сєргєєв та його перший заступник Володимир Сергієнко. Військові висловили сподівання на подальше взаєморозуміння та співпрацю.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF