Знам’янський район
Влада

Про оптимізацію школи

Про оптимізацію школи
Голова Знам’янської районної ради С.Макаренко та керівником апарату О.Слюсаренко зустрілися з громадськістю села Васине та педагогічними працівниками Васинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Керівництво району порушило питання оптимізації Васинської школи.
Начальник фінансового управління Г.Бискуб надала інформацію щодо використання коштів на утримання навчального закладу. Враховуючу малу кількість дітей, які відвідують Васинську школу, доцільніше буде підвозити учнів та вчителів до Мошоринської ЗОШ І-ІІІ ст.

Питання щодо умов підвезення учнів окреслила начальник відділу освіти В.Сидоренко, яка навела приклади інших населених пунктів.

Про навчання у Мошоринській школі, створення сприятливих умов для діток с. Васине розповіла директор Мошоринської школи М.Чекан. Вона окреслила структуру навчального закладу та підкреслила переваги та перспективи навчання у великій школі.

Про оптимізацію школи

На завершення зустрічі, керівник апарату райдержадміністрації О.Слюсаренко наголосила, що керівництво району розуміє проблеми жителів малих сіл. А питання навчання підростаючого покоління завжди буде першочерговим. О. Слюсаренко запевнила жителів с. Васине, що діткам будуть створені сприятливі умови для навчання, обов’язковим буде підвезення дітей та учнів до навчального закладу за будь-яких погодних умов, учні будуть забезпечені гарячим харчуванням. Крім того, маленькі мешканці с.Васине матимуть змогу відвідувати гуртки та розвивати свої здібності.

"ВК" у PDF