Онуфріївський район
Влада

Про національно-патріотичне виховання дітей та молоді Онуфріївського району

Про національно-патріотичне виховання дітей та молоді Онуфріївського району
14 березня 2016 року під головуванням голови районної державної адміністрації Самородченка С.М. відбулося засідання районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді.
На порядку денному розглядалися питання про виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19.11.2016 р. №455-р «Про створення координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді», обговорення плану заходів Центру на 2016 рік.

З пропозиціями щодо питань організації проведення районного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») виступив заступник керівника районного координаційного центру Курило М.М. Окремо розглядалося питання матеріально-технічного забезпечення та фінансування заходів, передбачених планом.

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді прийнято рішення розробити та запропонувати навчальним закладам комплекс заходів, спрямованих на реалізацію Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.

"ВК" у PDF