Світловодський район
Влада

З 215 заявників Світловодського району - 159 отримали накази про виділення земельних ділянок

14 березня Сергій Твердовський провів нараду з керівниками окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації.
На нараді були також присутні перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Орленко, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов, керівник апарату районної державної адміністрації Андрій Поварчук та керівники окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На нараді обговорювали питання надання шефської допомоги військовій частині, соціального захисту військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України та питання щодо виділення земельних ділянок учасникам бойових дій.

На нараді виступила в.о. начальника управління Держгеокадастру в районі Ірина Запорожцева яка доповіла про кількість поданих заяв учасниками бойових дій на сході України на виділення земельних ділянок. Всього 215 громадян звернулись до управління Держгеокадастру в районі з заявами на виділення земельних ділянок, з яких 159 отримали накази на виділення земельної ділянки. Інші знаходяться в роботі.

Також розглядались питання створення освітніх округів в районі, прогноз виконання бюджету за перший квартал 2016 року та динаміка соціально-економічних показників за даний період, реалізація програми створення посади соціальних працівників в сільських радах та ін.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF