Знам’янський район
Влада

Сергій Філіпенко побував у Знам’янській міській лікарні

Сергій Філіпенко побував у Знам’янській міській лікарні
7 березня 2016 року до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» з привітаннями до свята весни – Міжнародного дня прав жінок і миру завітав міський голова Сергій Іванович Філіпенко.
Міський голова оглянув територію лікарні, її підрозділи, поспілкувався з працівниками закладу, висловив свої привітання представницям жіночої статі лікарні, підтримав святковий настрій та подальшу роботу закладу.

Сергій Філіпенко побував у Знам’янській міській лікарні

У приміщеннях лікарні тепло й затишно, що забезпечується завдяки твердопаливній котельні, в роботі якої використовуються новітні технології.

Сергій Філіпенко побував у Знам’янській міській лікарні

Для повноцінного функціонування лікарня забезпечена всіма параклінічними та господарськими службами. Стаціонар лікарні надає допомогу в напрямках із загальної терапії, кардіології, неврології, хірургії, гінекології, травматології, урології та інтенсивної терапії, для чого існують відповідні відділення та профільні ліжка. Функціонує операційний блок, оснащений відповідною медичною апаратурою, палатою інтенсивної терапії, а також апаратом для проведення плазмаферезу (очищення) та УФО крові.

Міський голова С.Філіпенко також відвідав:

- кабінет велоергометрії де проводиться електрокардіографічне дослідження, для виявлення прихованої коронарної недостатності та визначення індивідуальної толерантності до ступінчасто-зростаючого фізичного навантаження;

- кабінет ультразвукової діагностики, оснащений ультразвуковим сканером високого рівня IMAGYNE, компанії ЕСМ (Франція), який забезпечує виняткову якість зображення з використанням новітніх технологій при проведенні ультразвукової діагностики, що значно розширило спектр ультразвукових досліджень;

- кабінет функціональної діагностики, оснащений комп’ютерним діагностичним комплексом холтеровського моніторування серцевої діяльності, артеріального тиску та спірографією;

- приймальне відділення з ізолятором для діагностичних хворих та палатою обігріву;

- клініко-діагностичну лабораторію, оснащену засобами вимірювання, випробувального та допоміжного обладнання, де виконується більше як 100 видів досліджень;

- фізіотерапевтичне відділення, де відпускаються електро-, світло-, ультразвукові СВЧ – процедури, магнітотерапія, працює кабінет лікувальної фізкультури та масажу.

Сергій Філіпенко побував у Знам’янській міській лікарні

Незважаючи на те, що лікарня працює з перевантаженням, у лікувальних підрозділах чисто та затишно, усі послуги надаються хворим при максимальному наближенні до них та на високому якісному рівні.

На даний час у лікарні планується відкрити хірургію ока, де будуть проводитися також операції із заміни очного кришталика. Для міста - це великий крок. Знам’янчанам не потрібно буде їздити до Олександрії чи Кіровограду.

Міський голова пересвідчився, що лікарня продовжує працювати належним чином. Більш того, заклад прагне до розвитку і завжди готовий відгукнутися на заклик про допомогу. Його двері завжди відкриті для кожного знам’янчанина.

Сергій Філіпенко побував у Знам’янській міській лікарні

"ВК" у PDF