Олександрівський район
Влада

Засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати
26 лютого під головуванням голови райдержадміністрації Ольги Бороти відбулося чергове засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
У ньому взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в районі, профспілки, голови сільських та селищних рад, керівники підприємств, установ і організацій, фізичні особи-підприємці, які за даними управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі виплачували у грудні 2015 року заробітну плату працівникам у розмірі меншому від законодавчо встановленого розміру.

Засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Про стан виплати заробітної плати в КП “Оберіг” та погашення заборгованості по податках і зборах інформував директор КП “Оберіг” Володимир Андрейченко.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Ковтун інформувала про стан виплати заробітної плати в комунальних підприємствах району.

Про страхувальників, які у грудні 2015 року найманим працівникам нараховували заробітну плату на рівні або менше встановленого мінімального розміру, в умовах відпрацьованого повного місяця інформувала начальник управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі Надія Поцелуйко.

Районна комісія заслухала 31 страхувальника, які у грудні 2015 року найманим працівникам нараховували заробітну плату на рівні або менше встановленого мінімального розміру, в умовах відпрацьованого повного місяця.

Обговоривши всі виступи районна комісія прийняла відповідні рішення, встановила контроль за їх виконанням.

"ВК" у PDF