Знам’янський район
Влада

Функції реєстраційної служби передаються органам виконавчої влади

Функції реєстраційної служби передаються органам виконавчої влади
Керівник апарату райдержадміністрації О. Слюсаренко провела нараду з питань передачі функцій реєстраційної служби органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування.
В нараді взяли участь заступник начальника Знам’янського міськрайонного управління юстиції С.Джулай, начальник центру надання адміністративних послуг Л.Бондаренко, голова Суботцівської сільської ради А.Борідченко.

На нараді детально опрацьовано Закони України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

На порядок денний наради було винесені питання щодо:

- детального опрацювання Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»;

- вирішення питань щодо передачі реєстраційних справ до органу виконавчої влади;

- вирішення кадрових питань з переведення державних реєстраторів реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень до органів виконавчої влади;

- вирішення питань з передачі оргтехніки в тимчасове користування для роботи державних реєстраторів.

Під час наради було обговорено можливі шляхи вирішення нагальних питань.

"ВК" у PDF