Олександрівський район
Влада

Рішення четвертої сесії Олександрівської районної ради

Рішення четвертої сесії Олександрівської районної ради
23 лютого під головуванням голови районної ради Григорія Гончаренка відбулося пленарне засідання четвертої сесії районної ради сьомого скликання за участі голови районної державної адміністрації Ольги Бороти.
Участь у ньому з всіх 34 депутатів взяли 26. На початку сесії керівники району вручили посвідчення та значок депутата районної ради Миколі Поліщуку.

На пленарному засіданні було розглянуто 11 питань. З першим питанням – про зміни до регламенту районної ради – виступив радник голови районної ради з правового забезпечення Сергій Шевченко.

З двох питань – про звіт про виконання районного бюджету за 2015 рік та про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2015 року №15 "Про районний бюджет на 2016 рік" затвердженого у новій редакції рішенням районної ради від 14 січня 2016 року №36 – присутніх інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Валентина Шията.

Також два питання – про внесення змін та доповнень до районної комплексної програми соціальної підтримки учасників анти терористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2020 роки та про внесення змін до районної Програми оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків на 2014-2017 роки – порушила перед присутніми начальник управління соціального захисту населення РДА Людмила Ковтун.

Та власне всі порушені на цьому пленарному засіданні питання, як завжди, розглядалися напередодні на постійних комісіях. Тому особливих доповнень і жвавого обговорення вони не викликали. Новим на сесії було голосування. Відтепер голосування стало поіменне, тобто тепер депутати своє рішення з того чи іншого питання "за" чи "проти" оголошують у залі. Ці дані вносяться у протокол, який веде і підписує голова лічильної комісії. Варто зазначити, що хоча олександрівські депутати й голосували таким методом вперше, але не витратили на цю процедуру багато часу.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

"ВК" у PDF