Знам’янський район
Влада

У Знам’янському районі вже розпочали підготовку заходів до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи

У Знам’янському районі вже розпочали підготовку заходів до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи
23 лютого 2016 року відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов’язаних з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.
На засіданні розглянуто питання щодо нагородження обласними та районними нагородами учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Прийнято рішення надати пропозиції до нагородження обласними відзнаками двох громадян із числа ліквідаторів 2 категорії та шести громадян до нагородження районними відзнаками.

Також було опрацьовано питання збільшення видатків із районного бюджету для надання матеріального допомоги учасникам ліквідації аварії 1 категорії, дітям напівсиротам та дружинам померлих громадян до 30-ї роковини Чорнобильської катастрофи.


В цей же день керівник апарату районної державної адміністрації О. Слюсаренко провела засідання районної комісії у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. На порядок денний винесено питання направлення комплектів документів на двох дружин померлих громадян з числа ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС до департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації з метою підтвердження статусу та видачі посвідчень, відповідних категорій.


За підсумками розглянутих питань прийнято ряд рішень та встановлено контроль за їх виконанням.

"ВК" у PDF