Олександрівський район
Влада

В Олександрівці оголошено проведення конкурсу з перевезення пасажирів

В Олександрівці оголошено проведення конкурсу з перевезення пасажирів
Олександрівська районна державна адміністрація оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Олександрівського району.
Йдеться про маршрути: «Олександрівка – Родниківка», «Олександрівка – Красносілля», «Олександрівка – Іванівка», «Олександрівка – Вищі Верещаки», «Олександрівка – Миколаївка», «Олександрівка – Несваткове».

Кожен вищезазначений приміський автобусний маршрут – окремий об’єкт конкурсу.

Конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Олександрівського району «Олександрівка – Родниківка», «Олександрівка – Красносілля», «Олександрівка – Іванівка», «Олександрівка – Вищі Верещаки», «Олександрівка – Миколаївка», «Олександрівка – Несваткове» проводиться відпо­відно до статті 7, 43 Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з переве­зення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (далі – Порядок проведення конкурсу), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 із змінами.

Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Олександрівського району, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Мінтрансзв’язку України від 12 квітня 2007 року № 285, на приміських маршрутах допускається використання автобусів категорії М2 (повна маса до 5т) та МЗ (повна маса більше 5 т). Клас автобусів: на приміських маршрутах – А, І, II.

До участі у конкурсі не допускаються автомобільні пе­ревізники, які:

- визнані банкрутами або щодо яких порушено проце­дуру банкрутства (за винятком тих, стосовно яких по­рушено процедуру санації), або які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;

- подали до участі у конкурсі документи не у повному обсязі або такі, що містять недостовірну інформацію;

- не відповідають вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт»;

- пропонують використовувати на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних автомобілів, які не мають до­кументів щодо відповідності конструкції вимогам безпеки і не зареєстровані як автобуси;

- не має достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов’язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів (дозволів);

- мають несплачені штрафні санкції, накладені Укртрансбезпекою, або водії якого мають несплачені штрафи, накладені відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неоскаржені у судовому порядку (що були накладені не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення конкурсу);

- подав конкурсну пропозицію, що не відповідає обов’язковим та додатковим умовам конкурсу, крім випадків, передбачених частиною третьою статті 44 Закону України “Про автомобільний транспорт”.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник-претендент подає окремо заяву та анкету за формами, визначеними згідно з додатком 2 та 5 Порядку проведення конкурсу, визначеного постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», та такі документи:

1) нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у конкурсі на декілька об’єктів);

2) перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою “з місцем водія/без місця водія”), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;

3) копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;

4) копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;

5) копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);

6) перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;

7) копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ) за останні повні два квартали;

8) копія паспорта – для фізичної особи–підприємця, копії документів, що посвідчують повноваження представника фізичної особи–підприємця/ юридичної особи – при поданні документів уповноваженою особою.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються претендентом – фізичною особою-підприємцем/уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою (за наявності) з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

При наданні документів для участі претендент повинен надати документи, які посвідчують особу заявника (пред’являється).

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах) – по кожному окремому об’єкту конкурсу.

Конверт (пакет) з позначкою “№1”, який містить документи для участі в конкурсі, з позначенням «На конкурс» «22» березня 2016 року», відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою “№2”, з позначенням «На конкурс» «22» березня 2016 року», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

У разі подання перевізником-претендентом документів для участі в конкурсі на декілька об’єктів конкурсу, ним робиться однакова відмітка на конвертах №1 і №2, які стосуються одного і того ж об’єкта конкурсу, що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

Документи на участь у конкурсі, який відбудеться 22 березня 2016 року, приймаються до 03 березня 2016 року включно, за адресою: смт. Олександрівка, вул. Леніна, 78, каб. №1, управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації (режим роботи: понеділок-четвер з 8.00 до 17.15, п’ятниця з 08.00 до 16.00, обід – з 13.00 до 14.00).

Засідання конкурсного комітету відбудеться 22 березня 2016 року о 10.00 годині за адресою: смт. Олександрівка, вул. Леніна, 78, кабінет першого заступника голови районної державної адміністрації, реєстрація учасників – з 9.30.

Консультації стосовно Порядку проведення конкурсу можна отримати за адресою: смт. Олександрівка, вул. Леніна, 78, каб. №1, тел. 3-22-37, управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

"ВК" у PDF