---
Влада

Сергій Коваленко: Підтримка учасників АТО та їх родин є домінантою в роботі обласної влади

Сергій Коваленко: Підтримка учасників АТО та їх родин є домінантою в роботі обласної влади
Відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка із заступником начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, полковником Романом Котляровим, який перебуває на Кіровоградщині з питання організації шефства на сім'ями прикордонників, які загинули у зоні проведення АТО.
Під час зустрічі Роман Котляров дав високу оцінку діям обласної влади стосовно опіки над сім'ями загиблих героїв.

- Ми вже відвідали дві сім'ї. У Кіровограді побували у родині загиблого Андрія Матвієнка, у Бобринці – у родині Анатолія Луцка. В усіх населених пунктах ми бачимо пам’ятні дошки, алеї, інші знаки пам'яті загиблих військовослужбовців. Також ми зустрілись із обласним та бобринецьким районним військовими комісарами, які високо оцінюють діяльність місцевої влади з підтримки сімей учасників АТО, - зазначив він.

Від імені керівництва прикордонної служби Роман Котляров висловив подяку усім жителям Кіровоградщини, які, незважаючи на важкий економічний стан в державі, підтримують військовослужбовців та їх сім'ї.

Сергій Коваленко подякував за високу оцінку і зазначив, що воїни-герої не будуть забуті на Кіровоградщині: "Підтримка учасників АТО, членів родин загиблих героїв – це завдання, яке ставить Президент України. Це позиція, якає домінантою у роботі обласної державної адміністрації", - підкреслив посадовець.

Сергій Коваленко також розповів про ініціативу голови облдержадміністрації щодо створення Алеї слави учасникам АТО на Фортечних валах, проекти патріотичного виховання, що вже реалізуються на території області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF