Новгородківський район
Влада

У Новгороківському районі готуються до Дня вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

16 лютого 2016 року перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк провів засідання оргкомітету з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, увічнення їх великої людської та громадянської відваги та самовідданості, сили духу і стійкості патріотів, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи європейське майбутнє України та на підтримку ініціатив громадськості.
У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ПТУ № 36.

В ході зустрічі затверджено план проведення заходів. Зокрема, 19 лютого 2016 року за ініціативи відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації та працівників ПТУ №36 відбудеться флешмоб "Небесна сотня - безвинна жертва". Захід відбудеться на вулиці Центральній селища Новгородка, початок заходу о 10 годині.

Сергій Миколайович наголосив на ряді інших заходів, які будуть проведені в районі. Зокрема, передбачено проведення у навчальних закладах, закладах культури тематичних заходів, бесід про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року - лютому 2014 року, про їх учасників; організацію у бібліотеках району книжкових виставок, тематичних полиць, у музеях – експозицій, виставок, що висвітлюватимуть історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність, проведення конференцій, літературних читань, годин, приурочених подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF