---
Влада

Питання зайнятості демобілізовані учасники АТО можуть вирішити за допомогою фонду підтримки підприємництва, вважає Андрій Коломійцев

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев повідомив, що минулого тижня, лише за 11-12 лютого головним управлінням Держгеокадастру в області було підписано 46 наказів про виділення землі для 55 учасників АТО. Розбіжність в цифрах пояснюється тим, що для кількох учасників АТО земельні ділянки виділялись одним масивом, по якому відповідно підписувався і один наказ.
Андрій Коломійцев зауважив, що кількість прийнятих наказів щодо надання земельних ділянок учасникам АТО продовжує зростати.

Прокоментував заступник голови ОДА й інше актуальне питання для демобілізованих військових, що порушували учасники АТО під час акції протесту минулого тижня – працевлаштування. "Демобілізованим учасникам АТО у вирішенні питання зайнятості має стати в нагоді фонд підтримки підприємництва, необхідний для цього ресурс є, і його варто першочергово використовувати для реалізації проектів учасників АТО", - наголосив посадовець.

"ВК" у PDF