Знам’янський район
Влада

Робоча нарада з головними розпорядниками бюджетних коштів

Робоча нарада з головними розпорядниками бюджетних коштів
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів робочу нараду з головними розпорядниками бюджетних коштів по питанню виконання бюджетних процедур у 2016 році та раціональному та ефективному використанню коштів.
Заступник начальника фінансового управління Лепетко Л.О. проінформувала присутніх, що за підсумками 2015 року виконання доходів міського бюджету по загальному фонду склало 102 %. У тому числі за рахунок власних доходів 105,7%. По спеціальному фонду 109% . Повністю профінансовано та виплачено заробітну плату працівникам бюджетних установ, енергоносії, що споживаються бюджетними установами. Кредиторська заборгованість по загальному фонду відсутня. Кредиторська заборгованість по спеціальному фонду відсутня.

Начальник відділу молоді та спорту Р.Ладожинська повідомила, що у порівнянні з минулим роком у цьому році коштів на оздоровлення закладено у 2 ради більше, що дасть змогу охопити оздоровленням більшу кількість дітей, відповідних категорій.

В.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Полежай Л.Б. проінформувала присутніх про те, що міською лікарнею в повному обсязі виконані всі планові завдання за січень місяць. Також працівники лікарні продовжують надавати якісні медичні послуги всім категоріям населення, при цьому піклуючись про збереження енергоносіїв та загальний розвиток закладу.

Начальник відділу культури та туризму С.Бабаєва прозвітувала про передбачення в поточному році коштів на поповнення бібліотечного фонду бібліотек міста.

Сергій Іванович наголосив на своєчасному проведенню розрахунків по заробітній платі, своєчасній оплаті за отримані комунальні послуг та енергоносії бюджетними установами, а також недопущенні виникнення кредиторської заборгованості.

Також у ході наради міський голова звернув увагу на збільшенні кількості дітей, що відвідують літні табори відпочинку при загальноосвітніх навчальних закладах, наголосив на більшому охопленню позашкільною освітою дітей різних вікових категорій.

"ВК" у PDF