Знам’янський район
Влада

Рішення позачергової сесії Знам’янської міської ради

Рішення позачергової сесії Знам’янської міської ради
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося засідання позачергової восьмої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.
Відповідно до Порядку врегулювання конфлікту інтересів, у разі його виникнення, в діяльності міського голови, депутатів міської ради, членів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.02.2014 року №1239 та згідно поданих заяв, у голосуванні під час проведення сесії міської ради не приймали участь міський голова С.Філіпенко та секретар міської ради Н.Клименко.

Депутати розглянули зауваження на рішення Знам’янської міської ради від 22.01.2016 року №107 «Про умови оплати праці міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради у І-му кварталі 2016 року».

Під час обговорення, міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було відзначено, що він, як керівник та особа, відповідальна за нарахування заробітної плати, повинен виконувати закони та підзаконні акти в частині нарахування та виплати заробітної плати.

Рішення позачергової сесії Знам’янської міської ради

Враховуючи, що відповідно до п. 2 Постанови №268 надано право керівникам органів, зазначених у пункті 1 цієї постанови установлювати надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи (підпункт 1 «в» пункту 2) та здійснювати преміювання працівників відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи у межах фонду преміювання, утвореного у розмірі не менш як 10 відсотків посадових окладів та економії фонду оплати праці (підпункт 2 пункту 2), міський голова зауважив, що він вважає за необхідне здійснювати преміювання працівників за результатами виконаної ними роботи.

За результатами голосування, рішення «Про відхилення зауважень на рішення міської ради від 22.01.2016 року №107 «Про умови оплати праці міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради у І-му кварталі 2016 року» не було прийнято.

Головами постійних комісій міської ради С.Кліпацьким та М.Терновим було внесено пропозицію щодо підготовки юридичним відділом (нач. Ю.Данільченко) на розгляд чергової сесії міської ради 19.02.2016 року проекту рішення «Про умови оплати праці міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради у І-му кварталі 2016 року».

В обговоренні питання порядку денного взяли участь депутати міської ради: С.Кліпацький, Ю.Сопільняк, М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тишкевич, Н.Тесленко, І.Микуляк, О.Антоненко, В.Озеряний, Л.Семиніна, С.Каратєєв.

У роботі сесії міської ради взяли участь: А.Тесленко – депутат Кіровоградської обласної ради, В.Загородня – перший заступник міського голови, І.Ратушна – керуюча справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради, М.Лук’яниця - помічник-консультант депутата міської ради Н.Клименко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації, міських громадських організацій та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 6 депутатів міської ради: C.Гуров, Є.Ліщенко, О.Щава, С.Постика, С.Лєвінте, Н.Коленченко. Із причинами відсутності депутатів міської ради та результатами поіменного голосування під час проведення сесії, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада» («Протоколи міської ради»: «Голосування» та «Присутність депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання, під час засідань депутатських комісій та сесій міської ради»).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF