Новгородківський район
Влада

Стан підготовки до сходження криги та пропуску повені обговорили в Новгородківській райдержадміністрації

Стан підготовки до сходження криги та пропуску повені обговорили в Новгородківській райдержадміністрації
4 лютого відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Краснюком.
В засіданні взяли участь та виступили: начальник відділу інфраструктури райдержадміністрації Ігор Саула, начальник Новгородківського районного відділу Управління ДСНС України в Кіровоградській області Роман Малюта, головний інженер Новгородківського РЕМ ПАТ "Кіровоградобленерго" Володимир Демченко, начальник Новгородківської дільниці експлуатації газового господарства Григорій Воробель, начальник управління ветеринарної медицини та фітосанітарної служби у Новгородківському районі Руслан Рагуля. На засідання були запрошені керівники відомчих організацій та органів місцевого самоврядування.

Стан підготовки до сходження криги та пропуску повені обговорили в Новгородківській райдержадміністрації

Під час роботи районної комісії розглянуто та прийнято рішення по 7 питаннях, а саме:

- Про затвердження плану роботи комісії на 2016 рік.
- Про стан підготовки до сходження криги та пропуску повені.
- Про недопущення виникнення надзвичайних ситуацій та подій, пов’язаних із загибеллю людей на водних об’єктах Новгородківського району протягом зимового періоду.
- Про створення та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони на території Новгородківського району.
- Про хід обладнання потенційно-небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки автоматизованими системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі загрози їх виникнення.
- Про стан охорони зон ліній електропередач та газових мереж, забезпечення їх безаварійної експлуатації та недопущення розкрадання їх обладнання.
- Про попередження виникнення захворювання свинопоголів’я на африканську чуму свиней.

В ході засідання також були відпрацьовані дії органів управління і спеціалізованих служб цивільного захисту району з питань організації управління при ліквідації надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду.

"ВК" у PDF