Світловодський район
Влада

Долаємо стихію разом

Долаємо стихію разом
20 січня голова районної державної адміністрації Сергій Твердовський скликав позачергову нараду, на яку запросили керівників усіх структурних підрозділів РДА.
На нараді були присутні голова районної ради Роман Домбровський та начальник Світловодського райавтодору Вадим Ракович. Тема засідання – ситуація на дорогах району в період снігопаду.

На нараді проаналізували стан доріг по кожній сільській раді. Так, станом на 8-у годину ранку 20 січня майже усі сільські ради розчистили основні дороги, які сполучають села із трасами на Світловодськ і Олександрію. На даний час робота по розчистці доріг триває в Іванівці. Найгірша ситуація склалася в Озерах, Нагірному, Оврагово, Сніжково, Семигір’ї, де дороги розчищені були лише в межах сіл.

Сергій Твердовський та усі його заступники особисто контролювали роботу по розчистці доріг, фактично дві доби перебували на території району, супроводжуючи техніку, яка горнула сніг.

Допомагав район і місту. Через те, що у місті не встигали розчищати основні траси, а це перешкоджало людям доступ, в першу чергу, до медичних закладів, до стратегічно важливих об'єктів, сільгоспвиробник, депутат районної радим Володимир Грушка особисто сидів за кермом свого "JOHN DEERE", чергуючись із водіями та сином Сергієм Грушкою. Вони розчищали дороги фактично у всі напрямки міста.

Районна державна адміністрація щиро дякує усім сільгоспвиробникам, зокрема Володимиру та Сергію Грушкам, Любові Замковій, Айкараму Тартикяну, Івану Середі, Віктору Бурлаці, Вадиму Дмитрієву, Галині Зуєнко, Лідії Башмаченко, Юрію Булаєнку, Сергію Осиці, Сергію Литвинову, Валерію Шевченку, Сергію Шевченку, Анатолію Постільняку, Олександру Моргуну, Сергію Буцю, Анатолію Деревянку, Олександру Швецю, Юрію Магдію, Ейвазу Ісламову, Олегу Медянику, а також усім сільським головам, які не стояли осторонь цієї проблеми і зробили все можливе, аби люди не залишилися сам-на-сам зі стихією.

Нині районна державна адміністрація робить усе можливе, аби забезпечити під’їзд автотранспорту та підвезення хліба у села району.
Слід зазначити, що на подолання стихії Великоандрусівська сільська рада, для розчищення доріг у Великій Андрусівці і Калантаєві, з місцевого бюджету виділила 10 тис. грн.

"ВК" у PDF