Знам’янський район
Влада / Суспільство

У Знам’янці вирішували, як фінансувати професійно-технічні навчальні заклади

У Знам’янці вирішували, як фінансувати професійно-технічні навчальні заклади
Перший заступник міського голови В.Загородня провела нараду за участю начальника відділу освіти Л.Грекової, начальника фінансового управління Т.Іваськів та керівників професійно-технічних навчальних закладів щодо фінансування професійно-технічних навчальних закладів за рахунок коштів бюджету міста Знам’янки.
В.Загородня зазначила, що відповідно до статті 27 Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», видатки на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних закладах та інших навчальних закладах, розташованих у містах обласного значення, з нинішнього року мають бути закладені у відповідних бюджетах міст обласного значення.

Під час наради визначено потребу навчальних закладів у видатках на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних навчальних закладах. Надано доручення керівникам професійно-технічного училища № 12 м. Знам’янка та державного навчального закладу

"Знам’янський професійний ліцей" щодо перегляду розрахунків та надання уточнених розрахунків відповідно до діючого законодавства до міського відділу освіти та фінансового управління міськвиконкому до 5 січня 2016 року.

Рішення щодо фінансування вищезазначених навчальних закладів буде винесено на розгляд сесії Знам’янської міської ради, яка відбудеться у першій декаді січня 2016 року.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF