Світловодський район
Влада

Чи залишиться клуб «Фаворит» у житловому будинку?

Чи залишиться клуб «Фаворит» у житловому будинку?
25 грудня відбулося чергове засідання виконкому міської ради, останнє у минулому році. На порядок денний було винесено 26 питань.
Щодо 25 з них — прийнято рішення: виділені кошти на поховання; надано одноразову адресну матеріальну допомогу незахищеним верствам населення, які опинилися в складних життєвих обставинах; надано матеріальне заохочення головам квартальних комітетів; затверджено склад громадської комісії з житлових питань тощо.

Справжній скандал викликало питання "Про реструктуризацію заборгованості з орендної плати СПД Лісіної А.О. спортклуб "Фаворит", проект рішення з якого підготувало УЖКГ, а доповідав заступник начальника Віктор Боровський. Ще у 2012 році СПД Лісіна А.О. заборгувала УЖКГ (на той час утримувач приміщення) 16 тис. грн. за орендну плату, з них 9,0 тис. грн. сплатила, а борг у 7,0 тис. грн. просить "розтягнути" на 14 місяців.

Що це за спортивний клуб, детально розповіла членам виконкому Наталя Миколаївна Приходько — мешканка будинку №18 по вулиці Калініна, де саме і розміщується клуб без договору оренди. Зі слів активної жінки, члени виконкому зрозуміли, що впродовж 12 років "Фаворит" порушує всі норми і правила утримання приміщення. Тут веселяться, грають у більярд, п’ють і палять, скандалять, влаштовують бійки, одним словом, заважають жити мешканцям будинку. Турбує жінку і те, що скоріше за все, без дозволу тут ламають стіни, влаштовують кухню. Внаслідок такого "ремонту" будинок може постраждати.

Весь цей час жінка звертається зі скаргами на клуб "Фаворит" до владних структур. Все марно. Цього разу жінку уважно вислухали, підтримали. До протоколу записали: у термін до 8 січня доручити начальнику УЖКГ звернутися до суду з позовною заявою про стягнення боргу за оренду приміщення; начальнику КП "Житлосвіт 2012" звернутися до міського відділу поліції щодо примусового звільнення приміщення СПД Лісіною.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF