Олександрівський район
Влада / Суспільство

Рішенням тендерної комісії ФАП у Розумівці ремонтуватиме ТОВ "УкрБудАвтоматика"

Рішенням тендерної комісії  ФАП у Розумівці ремонтуватиме ТОВ "УкрБудАвтоматика"
17 грудня у Розумівській сільській раді відбувся розгляд тендерних пропозицій по проекту ЄС/ПРООН “Покращення медичних послуг у ФАП села Розумівки. Капітальний ремонт приміщення фельдшерсько-акушерського пункту та придбання медичного обладнання”.
Розгляд пропозицій проходив під керівництвом координатора проекту ЄС/ПРОООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” у Кіровоградській області Тетяни Головченко та за присутності першого заступника голови Олександрівської районної державної адміністрації Анатолія Каражбея і головного лікаря районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександра Зубахи.

Рішенням тендерної комісії  ФАП у Розумівці ремонтуватиме ТОВ "УкрБудАвтоматика"

Підрядник обирається на конкурсній основі із не менше ніж трьох пропозицій. Тому, у Розумівці із трьох товариств, враховуючи вартість їхньої цінової пропозиції та досвід роботи, переможцем тендеру стало ТОВ “УкрБудАвтоматика”.

Рішенням тендерної комісії  ФАП у Розумівці ремонтуватиме ТОВ "УкрБудАвтоматика"

За такої схеми фінансування проекту, в якому 75% – кошти проекту ЄС/ПРООН, 20% – кошти бюджетів усіх рівнів (обласної, районної та сільської рад) і 5% – кошти місцевої громадської організації “Розумівська віра” та за співпраці із ТОВ “УкрБудАвтоматика”, село матиме невеликий залишок коштів від загальної суми, які зможе використати на власний розсуд. За рішенням сільського голови Миколи Христенка та завідувача місцевого ФАПу Тетяни Голинської, їх буде використано на придбання медичного обладнання.

"ВК" у PDF