Світловодський район
Влада

Рішення новоствореного виконкому Cвітловодської міської ради

Рішення новоствореного виконкому Cвітловодської міської ради
На засіданні виконавчого комітету Світловодської міської ради, що відбулося 3 грудня, розглянули близько 30 питань життєдіяльності міста.
Надано щомісячну грошову допомогу дітям учасників АТО

По 100 грн. щомісяця буде перераховано на часткове відшкодування харчування в школах та батьківську плату в дитячих садках для кожної дитини, батьки якої є учасниками АТО, пораненими та загиблими учасниками АТО, починаючи з місяця звернення по місяць демобілізації. Таких дітей наразі 49.

Матері героя неоголошеної війни — матеріальна допомога

Одноразову матеріальну допомогу в розмірі 2 тис. грн. виділено матері загиблого в зоні АТО Бетіна С.Ю. Кретиніній Є.В. та 5 тис.грн. для встановлення пам’ятника та впорядкування могили.

Учасникам АТО — допомога на оплату за житлово-комунальні послуги

Для часткової компенсації витрат на оплату житлово-комунальних послуг сім’ям учасників АТО надано щомісячну матеріальну допомогу у розмірі 100 грн. Звернулися за такою допомогою 60 осіб.

На поховання окремих громадян — по 250 грн. родичам

На поховання шести громадян, які ніде не працювали на момент смерті і не досягли пенсійного віку, родичам виділено 1500 грн. Виконком також погодив проекти рішень міської ради щодо затверджень комплексної програми підтримки сімей загиблих учасників АТО на 2016-2017 р.р., програми "Турбота" та внесення змін до програми організації громадських робіт.

На фасаді школи №10 встановлять меморіальну дошку

На прохання адміністрації школи №10 на фасаді будівлі буде встановлено меморіальну дошку старшому солдату Хомчуку Олегу Васильовичу, який загинув в зоні АТО під час виконання військового обов’язку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF