Онуфріївський район
Влада

Голова Онуфріївської райдержадміністрації пропонує оголосити 2016 рік роком енергозбереження

Голова Онуфріївської райдержадміністрації пропонує оголосити 2016 рік роком енергозбереження
7 грудня 2015 року головою районної державної адміністрації Самородченко С.М., за участі голови районної ради Уткіної Т.І., проведено апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації та її апарату, керівниками організацій та установ Онуфріївського району.
У ході проведення апаратної наради було розглянуто низку питань щодо аналізу діяльності управлінь та відділів райдержадміністрації, підприємств комунальної власності, контролю використання бюджетних коштів, погашення заборгованості за спожиті енергоносії, благоустрою, призначення субсидій населенню району Також порушувались питання підняття орендної плати до 6% від нормативно-грошової оцінки землі, для соціальної захищеності населення району. Голова райдержадміністрації висловив пропозицію - оголосити 2016 рік, роком енергозбереження в районі.

Особливу увагу керівником району було приділено питанню надання допомоги сім’ї загиблого учасника АТО та виділення земельних ділянок сім’ям учасників АТО.

В роботі апаратної наради взяла участь керівник апарату районної державної адміністрації Євтушенко О.Ю..

Підсумовуючи проведення апаратної наради, голова райдержадміністрації дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.

"ВК" у PDF