Знам’янський район
Влада

Проект змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2016 рік" обговорили на засіданні Знам’янської громадської ради

Проект змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2016 рік" обговорили на засіданні Знам’янської громадської ради
Відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела голова громадської ради Філіпова С.М. У роботі громадської ради взяли: участь міський голова Філіпенко С.І., в.о. першого заступника міського голови – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Загородня В.Г.
Обговорення проектів змін до Податкового кодексу України та проекту Закону України «Про державний бюджет України на 2016 рік», - на такому питанні зупинилася начальник фінансового управління Іваськів Т.А.

Голова громадської ради Філіпова С.М. зазначила, що відповідно до Типового Положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. N 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» членство в громадській раді припиняється на підставі рішення громадської ради у разі обрання члена громадської ради народним депутатом місцевих рад. Оскільки чотири члена громадської ради Клименко Н.М., Мацко В.В., Пастух К.К., Сопільняк Ю.М. обрані депутатами Знам’янської міської ради сьомого скликання необхідно внести зміни до складу громадської ради.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року №234 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008р. №976 і 3 листопада 2010р. №996» у разі припинення будь-якою особою членства у громадській раді її місце займає наступний за черговістю кандидат до складу громадської ради, який набрав найбільшу кількість голосів за результатами проведення рейтингового голосування на установчих зборах.

Вирішено внести зміни до складу громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, вивівши зі складу громадської ради Клименко Н.М., Мацка В.В., Пастуха К.К., Сопільняка Ю.М., та, згідно поданої заяви Мазуренка В.І.; ввівши до складу громадської ради: Захарчук Т.В. – секретаря міського осередку Всеукраїнського Товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка, Білана В.М. – члена міського осередку Всеукраїнської Екологічної Асоціації «Зелений світ», Бодюл Н.П. – голову правління ОСББ «Еліт» , Кузьменко О.І. – члена профкому локомотивного депо Знам’янка, Ткаченка В.О. – бухгалтера ОСББ Зоряний».

Також на засіданні громадської ради було обрано заступника голови ради – Безая В.В. та розглянуто питання про надання пропозицій до Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю виконавчим комітетом Знам’янської міської ради на 2016 рік.

"ВК" у PDF