Знам’янський район
Влада

Права дітей захищають на комісії при Знам’янській райдержадміністрації

Права дітей захищають на комісії при Знам’янській райдержадміністрації
Керівник апарату райдержадміністрації О. Слюсаренко провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Знам’янській райдержадміністрації.
На порядок денний засідання було винесені питання:

щодо надання дозволу органу опіки та піклування райдержадміністрації на дарування житлового будинку, право користування в якому має малолітня дитина;
про доцільність позбавлення батьківських прав батька відносно малолітньої доньки;
про взяття під супровід та зняття із супроводу сімей, які опинились в складних життєвих обставинах;
про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно чотирьох дітей;
про відрахування дитини із навчального закладу.

Усі питання порядку денного були ретельно досліджені працівниками служби у справах дітей, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними.

Відповідно до розглянутих питань прийнято рішення, які спрямовані на недопущення порушень у сфері захисту прав та законних інтересів дітей.

Підводячи підсумки засідання, керівник апарату райдержадміністрації Олена Слюсаренко наголосила, що кожна дитина має право на соціальну підтримку та захист з боку держави. Діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована на координацію зусиль установ та організацій району у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, раннього соціального сирітства.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF