Новгородківський район
Влада

Зустріч депутатів Новгородківської районної ради з Олесем Довгим

3 грудня голова районної ради Олександр Горбенко провів засідання другої частини першої сесії районної ради сьомого скликання.
Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 43 та 47 Закону України "Про місцеве самоврядування" депутати прийняли рішення щодо персонального складу постійних комісій районної ради сьомого скликання та умов оплати праці голови та заступника голови районної ради.

Після засідання сесії відбулася зустріч народного депутата України Олеся Довгого з депутатами районної та селищної рад, селищним та сільськими головами.

Народний депутат ознайомив присутніх зі своєю діяльністю у Верховній Раді та в окрузі, відповів на запитання присутніх у залі. Депутатів районної ради хвилювало багато питань, зокрема щодо скасування спеціального режиму сплати податку на додану вартість для всіх сільськогосподарських виробників, ходу проведення реформ в галузях медицини, освіти та відміни мораторію на продаж землі.

В кінці зустрічі Олесь Станіславович запропонував алгоритм взаємодії з виборцями та наголосив, що готовий проводити семінари для новообраних депутатів з метою надання їм методичної та практичної допомоги.

"ВК" у PDF