Світловодський район
Благодійність

Допомога підшефному батальйону

Допомога підшефному батальйону
21 січня, за дорученням голови Світловодської районної державної адміністрації Сергія Твердовського, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов і радник голови районної державної адміністрації з питань АТО Дарія Ільїна відвідали підшефний 17 МПБ, який на даний час захищає південні рубежі нашої держави.
За рахунок субвенції з районного бюджету на 80 тис. грн. придбали оргтехніку. За кошти благодійників на 8 тис. грн. закупили 10 пар берців, 10 шапок і 10 пар рукавиць. Три тисячі метрів польового проводу і 50 кг цвяхів на суму 6,5 тис. грн. від депутата Кіровоградської обласної ради Олексія Мірошниченка.

Для покращення соціально-побутових умов підрозділу, завдяки допомозі засновників ТМ "Мастер" Олени і Олександра Дзюників, доправили 10 матраців, 10 ковдр, 12 подушок і наволочок, а також шкарпетки, білизну, засоби гігієни. Директор пансіонату "Славутич" Володимир Зубенко надав 5 матраців. Продукти харчування і "світловодські смаколики" від учнів ЗОШ № 5, СПД Коханюк "Світловодська паляниця", ПП "Віктор і К" Віктора Короля, депутата Світловодської районної ради, керівника ТМ "Світ-сир", ФГ "Корида" Олега Медяника, директора СПД "Спецзовнішкомплект" Григорія Кодаченка, начальника управління каналу "Дніпро-Інгулець" Віктора Бурлаки. Віктор Регеша передав копченості власного виробництва і 300 грн., ще 500 грн. від дуже хороших людей, які просили не називати їх прізвища.

Волонтери (моторні ручки) Наташа і Іра сплели маскувальні сітки, шкарпетки, пошили для розвідників костюм, білизну. Наталя Задорожня, як завжди, передала "смаколиків" і сигарет. Учні ЗОШ №5 крім продуктів передали бійцям зворушливі листи і малюнки. Нашим землякам Оксані Мацовці і Ярославу Буту передали прапор міста Світловодська, а наступного разу обов’язково відвеземо прапор району.

Вантаж близько 800 кг на суму 145 тис. грн. передали виконуючому обов’язки командира 17 МПБ Ігорю Кравченку. Комбат ознайомив нас з життям бійців на одному з блокпостів. Хлопці не скаржаться, багато з них служать ще з 2014 року, рвуться на передову.

Від командування батальйону голові Світловодської районної державної адміністрації Сергію Твердовському передали Бойову Подяку за постійну і всебічну допомогу бійцям.

Щиро дякую Тетяні і Олександру Федоровим за наданий транспорт, а нашому водію Дмитру Грицеєнку - низький уклін.

Дякуємо всім небайдужим людям за допомогу і підтримку наших військовослужбовців.

Продовжуємо і далі підтримувати наших хоробрих захисників, бо вболіваємо за долю України. Тільки разом ми переможемо!

ГО "ІВОЛГА"
ЕДРПОУ 40118680
МФО 323583
Кіровоградська філія "Приватбанк"
р/р 26009052914874 Картка"ПриватБанк": 5168 7420 2289 6702 (Ільїна Дарія Дмитрівна).
Допомога підшефному батальйону

"ВК" у PDF