Новгородківський район
Благодійність

На Новгородківщині триває благодійна акція «Милосердя»

На Новгородківщині триває благодійна акція «Милосердя»
Метою даної акції є поліпшення стану соціального захисту найбільш вразливих верств населення та надання їм необхідної допомоги.
В 2016 році виповнюється 25 років з дня відзначення 1 жовтня – Міжнародного дня громадян похилого віку. Кожна людина потребує милосердя і допомоги у скрутний для неї час. Допомагати потрібно завжди одиноким, хворим та старим людям. Ми повинні уважно подивитись, кому потрібно допомогти.

У світі є найсвятіші людські почуття – доброта, любов, прощення… Їх не купиш в магазині, аптеці, їх ні в кого не позичиш, їх просто безкоштовно можна набути, навчити себе бути добрим, людяним і милосердним. У людині безліч чеснот: доброта, щедрість, чуйність, уміння співчувати і любити, і багато інших. І усі вони засновані на любові людини до людини. І є ще така щиросердна якість, як милосердя. Адже відповіддю на добро найчастіше буває добро.

Доброта, милосердя, співчуття, як багато вкладено в зміст цих слів. Кожен з нас в своїй буденності багато чує про благодійність та не завжди замислюється і усвідомлює про важливість своєї участі в ній. Підводячи підсумки під сказаним, хотілось би звернутися до кожного із закликом пробудити у власному серці любов, теплоту, турботу та співчуття до ближнього.

Саме тому ми звертаємося до підприємств і громадських організацій району, господарств, банків, комерційних структур, релігійних конфесій, політичних партій із закликом зробити свої благодійні пожертвування на добрі справи, на посильну допомогу людям похилого віку. Сподіваємось, що всі кому, кому близькі й зрозумілі біль страждання інших, зроблять свій внесок у справу милосердя.

Оргкомітет з підготовки та проведення акції «Милосердя» в рік відзначення 25-річчя Міжнародного дня громадян похилого віку і Дня ветерана пропонує усім небайдужим добровільно перерахувати на благодійний рахунок, який відкрито для надання допомоги особам похилого віку: Р/р 31553301151695 в ГУДКСУ Кіровоградської області смт. Новгородки, Код 22209485 МФО 823016, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новгородківського району.

З нагоди відзначення Днів людей похилого віку та ветеранів 28 вересня 2016 року о 10 годині в районному будинку культури відбудуться святкові урочистості.

Організаційний комітет по проведенню акції «Милосердя» у районі

"ВК" у PDF