Світловодський район
Благодійність

Світловодські волонтери повернулись із зони АТО

Світловодські волонтери повернулись із зони АТО
І знову наші волонтери їдуть на неспокійний Донбас, щоби привітати наших відважних воїнів на передовій та передати їм найнеобхідніші речі та продукти.
1 серпня волонтери Дарія Ільїна, Сергій Волков та Дмитро Грицеєнко виїхали по маршруту Авдіївка, Торецьк, Зайцево. Всю ніч не припинялися обстріли, навіть не зважаючи на присутність ОБСЄ, тому хлопці-військові виїжджали на зустріч волонтерам.
В Авдіївці привітали десантників з Днем високомобільних десантних військ, у Торецьку та Зайцевому відвідали піхотинців.

Світловодські волонтери повернулись із зони АТО

Величезну подяку висловлюють волонтери і захисники усім, хто допомагає.

Голові Кіровоградського обкому профспілки працівників держустанов Віктору Федотову. Жителям села Подорожнє, голові села Володимиру Воропаєву та голові ветеранської організації Галині Бандурович велике спасибі за велику кількість овочів, фруктів, консервацію. Світлані Буйлук та громаді села Велика Скельова подяка за зібрані овочі. Олександру Коханюку СПД Коханюк «Світловодська Паляниця, депутату Світловодської районної ради Олегу Медянику, керівнику ТМ «Світ сир» та фермерського господарства «Корида», начальнику управління каналу «Дніпро-Інгулець» Віктору Бурлаці, керівнику СС «Лан» Олександру Швецю, Олені і Олександру Дзюникам, групі волонтерів Наталії Задорожньої подяка за маскувальні сітки, ТОВ «Автогазсервіс» Ігорю Васєчку, керівнику ТОВ «Земля і люди» Айкараму Тартікяну, Михайлу Вереді, Ларисі Ткач та працівникам Світловодського Палацу культури. За смачні домашні пиріжки дякуємо жителів Ревівки в особі Ольги Дубини, спасибі Тетяні Курці, Надії Парай, Юлії Боровській та сім`ї Максименків.

Особлива подяка нашим підприємцям Тетяні та Олександру Федоровим за наданий транспорт та велике спасибі водію Дмитру, який долає сотні кілометрів нелегкого шляху до наших захисників.

Дякуємо усім хто завжди допомагає, адже нашим бійцям на передовій важко і Ваша підтримка для них надважлива та дуже цінна!

"ВК" у PDF