Знам’янський район
Благодійність

Великодня хенд-мейд листівка для воїнів АТО

Великодня хенд-мейд листівка для воїнів АТО
Напередодні найбільшого християнського свята Великодня, бібліотекарі міської бібліотеки-філії №1 запросили до бібліотеки на майстер-клас по виготовленню великодніх листівок для воїнів АТО, учнів 5-Б класу ЗОШ№4 (кл. керівник Прудка Л.С.).
Працівники бібліотеки Холодова О.В., Алефірова С.М., познайомили дітей з новим декоративно-прикладним мистецтвом кірігамі, в якому використовується розрізання та складання паперу в процесі виготовлення виробу.

Великодня хенд-мейд листівка для воїнів АТО

Техніка застосовується для дизайну інтер'єру, виготовлення подарунків, в тому числі дуже оригінальних і вишуканих листівок. Вітальні листівки вийшли привабливі і яскраві! З іншим видом мистецтва – квілінг учні познайомилися на практиці,коли виготовляли візерунки з паперових стрічок для оздоблення листівок. Милі листівки зроблені своїми руками, завжди приємно дарувати і отримувати в подарунок.

Такий вид творчості не тільки піднімає настрій, але і позитивно впливає на дрібну моторику. Діти з великим задоволенням передали потужний заряд психологічної підтримки у вигляді привітань і теплих побажань до Великодня для захисників Вітчизни. Повага, гордість, вдячність, визнання, турбота, які ми відчуваємо до наших героїв-захисників здатні підняти й примножити їх бойовий дух і витривалість.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF