Знам’янський район
Благодійність

Свята вечеря для бійців АТО

Свята вечеря для бійців АТО
Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді.
Провідним спеціалістом-юрисконсультом районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н.Кіреєвою-Литвин була організована благодійна акція до Різдвяних свят із залученням прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які мешкають на території Володимирівської сільської ради. Відбулася вона під гаслом «Свята вечеря». Її мета — підтримати та зігріти душі бійців, які несуть нелегку службу на передовій, у святкові дні.

Дуже приємно, що прийомні батьки, батьки-вихователі та їх діти не залишилися осторонь і взяли активну участь у акції. Впродовж тижня було зібрано теплі речі, речі особистої гігієни, домашню консервацію, крупи, солодощі тощо. Діти також поклали до посилок і те, що зігріє не лише тіло, й душу захисника – листи, вірші-привітання, малюнки та обереги, зроблені власними руками.

Свята вечеря для бійців АТО

Із побажаннями миру, стійкості духу і здоров’я від організатора та учасників акції святкові подарунки були передані через ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» бійцям, які захищають наше мирне життя безпосередньо на передовій.

Дякуємо вам за ваші щирі серця!
Хай щастить нашим захисникам!

"ВК" у PDF