Афіша

Персональна виставка живопису "Мой реализм" художниці Анастасії Ярошевич (м.Кривий Ріг)

Персональна виставка живопису "Мой реализм" художниці Анастасії Ярошевич (м.Кривий Ріг)
Відкриття виставки 14 жовтня о 12.00
Шановні жителі та гості м.Світловодська, запрошуємо вас відвідати нову виставку в Арт галереї "Наше місто".
Відкриття 14 жовтня о 12.00

На вас чекає:
* персональна виставка живопису "Мой реализм" художниці з м. Кривий-Ріг Анастасії Ярошевич
* виставка робіт художньої творчої студії при галереї «Наше місто» .
* оновлена виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва – різьба по дереву, картини з вовни, обручі для волосся, мило ручної роботи, найкращі роботи від лялькарок, вишивки, декупаж та ще багато чого цікавого.

Запрошуємо всіх приєднатися до прекрасного творчого світу мистецтва та познайомитися з творчістю гості із Кривого Рогу.

Анастасія Олександрівна Ярошевич, народилась у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Закінчила Криворізький національний університет на факультеті мистецтв, який закінчила з відзнакою. Шість років викладала фахові дисципліни (історія мистецтва, малюнок, живопис, композиція, історія мистецтвознавства України) на факультеті мистецтв КНУ. Закінчила аспірантуру за спеціальністю «образотворче мистецтво» по кафедрі історії і теорії мистецтва у Харківській академії дизайну і мистецтв (ХДАДМ).

З 2001 р. бере участь у різного рівня виставках та конкурсах м. Києві, м. Одесі, м. Харкові, м. Дніпропетровську, м. Кіровограді, м. Пекіні. З 2005 р. є членом Криворізької організації Національної спілки художників України. Паралельно із заняттям творчістю пише та публікує у різних вітчизняних виданнях статті про сучасне українське мистецтво. Робить огляди творчості сучасних художників для українських галерей, каталогів творів, виставок, займається ілюстрацією для журналів і книжок. Твори знаходяться у приватних колекція і колекціях галерей в Україні та закордоном – у Польщі, Росії, Китаї, США.

Має 9 персональних виставок. Працює у живописі, графіці, декоративному мистецтві з різними матеріалами і техніками, проте перевагу надає колористичним пошукам у межах станкової олійної картини. Більш тяжіє до портретного та пейзажного жанрів. Головною метою творчої діяльності є пошук і видозміна власної манери та граней її прояву у межах української національної художньої мови.
За період з 2001 - по 2017 рік прийняла участь у 50 виставках різного рівня в Україні та за кордоном. Серед них - загальноміські виставки в Криворізькому міському виставковому залі - «Осенний вернисаж», «Трипілля і сьогодення»; Всеукраїнські виставки-конкурси молодих художників - «Кришталева палітра» (м. Київ), «Розовый бульдозер 2014», «Розовый бульдозер 2015» (м. Одеса); виставка-аукціон «Українська красуня» (м. Пекін); Виставка криворізької організації НСХУ «Мистецтво Криворіжжя» (м. Київ), персональні виставки в виставковому залі факультету мистецтв КНУ (м. Кривий Ріг), Криворізькому історико-краєзнавчому музеї, галереї «Telega» (м. Дніпро), галерея «Елисаветград» (м. Кропивницького), галерея «Галерея N» (м. Дніпро), галерея «Salon-baget» (м. Київ).


Працюватиме виставка до 12 листопада.

Адреса Арт галереї "Наше місто": вул. Героїв України, 40 (колишня книжкова крамниця).
(Безкоштовне проведення гуртових екскурсій за попереднім записом)

Запис та довідки за тел. (067) 71-200-32
Персональна виставка живопису "Мой реализм" художниці Анастасії Ярошевич (м.Кривий Ріг)
Персональна виставка живопису "Мой реализм" художниці Анастасії Ярошевич (м.Кривий Ріг)

"ВК" у PDF