Афіша

"Парад колясок-2017" запрошує!

"Парад колясок-2017" запрошує!
Першого літнього дня в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято — День захисту дітей. Діти — наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє! Немає більшого щастя, аніж посмішки та дзвінкий сміх дітей!
Вже традиційно (з 2015 року), до Дня захисту дітей, громадська організація “Світле місто” організовує яскраве дитяче свято — “Парад колясок”, кожного разу докладаючи чимало зусиль, аби свято було казковим і незабутнім. Основною метою заходу є якісне урізноманітнення сімейного відпочинку, розвиток творчих здібностей та талантів у дітей дошкільного віку. Цього року проведення “Параду колясок” заплановано на 10 червня (субота), щоб кожна родина Світловодська мала змогу стати як активним учасником “Параду колясок”, так і просто глядачем. Цього року "Парад колясок" пройде у тінистому сквері біля міського Палацу культури. Реєстрація учасників розпочнеться о 10:00, а сам "парад" — о 10:30.

Тож, любі друзі, запрошуємо всіх вас до участі у "Параді колясок-2017"! Створіть неповторний образ вашому дитячому транспорту (колясці, велосипеду тощо), собі та своїм дітям та отримайте шанс виграти чудові призи від наших друзів і партнерів, а також організаторів!

Цього року нас підтримали: магазин "МастерТекс", магазин-кав'ярня "Ласкава", салон "Магія краси", ресторан "Камелот", піцерія "Челентано".

Нагадуємо, участь у заході абсолютно БЕЗКОШТОВНА! Все, що вам потрібно, це лише проявити свою креативність, фантазію та витратити 1-2 вечора на втілення задуму у реальність!

Подаруйте своїм дітям свято! Не лінуйтеся! Чудовий настрій та спогади, заохочувальні подарунки та фото на згадку — гарантовані!

"ВК" у PDF