Афіша

Палац культури запрошує на безкоштовний перегляд мультфільму "Тролі"

Палац культури запрошує на безкоштовний перегляд мультфільму "Тролі"
Світловодський міський Палац культури запрошує на перегляд мультфільму "Тролі". Показ мультфільму відбудеться у четвер, 4 травня. Початок о 17:00. Вхід — вільний!
Маленькі непосидючі тролі люблять проводити час з розкошем. Щоб з музикою і танцями, щоб ніяких турбот. Але одного разу хтось дуже великий прийшов і порушив їхні веселощі.

Новий барвистий мультфільм від творців "Шрека" розповість нам веселі історію пригод від імені одного з представників цього народу, синьошкірого Баєна.

Баєн – похмурий троль, вимушений жити в глибоко законспірованому бункері, щоб ховатися від позитивної і життєрадісної Мачок, яка дістає його своїм позитивом і вічними веселощами. Поселення тролів живе без турбот – музика, сміх, танці до упаду – усе це щодня відбувається в глибокому лісі, куди не ступала нога людини.

Одного разу Мачок втратить усю свою радість, коли на поселення тролів нападе неймовірне і величезне чудовисько Берґен. Цей монстр викраде всіх друзів і близьких. Дівчинці ледве вдається втекти від лап чудовиська. Вона мерщій біжить до Баєна за підмогою.

Мачок пояснює Баєну, що вирушає на пошуки друзів з наміром врятувати і повернути всіх Герою не залишається нічого іншого, як приєднатися до навіженої Мачок і вирушити в пригоди, захищаючи цю навіжену дівчину від усіх можливих небезпек.

"ВК" у PDF