Афіша

Олександрівка запрошує на День народження!

Олександрівка запрошує на День народження!
У неділю, 25 вересня, свій День народження відзначатиме мальовниче селище Олександрівка Кіровоградської області.
За доброю традицією, святкування Дня селища відбудеться на центральному стадіоні імені Миколи Шишки. Тут на мешканців Олександрівки та гостей свята очікує чимало приємних сюрпризів, як-то виступи відомих в районі, в області, в Україні та за її межами виконавців, яскраві виставки осінніх квітів та врожаю, підготовані вихованцями шкіл районного центру та Професійно-технічного училища №16.

Зможуть побачити гості свята і унікальну фотовиставку від Олександрівського районного краєзнавчого музею: «Моє селище — погляд крізь віки», а ще — придбати смачну продукцію та сувеніри на чисельних торговельних майданчиках. Для дітей працюватиме дитячий майданчик, а веселу атмосферу заходу подарує гарна музика, яка супроводжуватиме свято.

Розпочнуться офіційні заходи з нагоди Дня селища о 13 годині 30 хвилин виступом аматорських колективів Олександрівського району.

О 15 годині святкову концертну програму продовжать виступи кращих солістів та колективів Кіровоградської обласної філармонії.

А о 17:00 Олександрівку очікує сюрприз — виступ столичного вокального квартету «Гетьман» — подарунок до Дня селища від народного депутата України Олеся Довгого.

Квартет «Гетьман» відомий в Україні та далеко за її межами і є бажаним гостем у концертних залах та майданчиках країни. Він брав участь в урядових концертах та державних культурних акціях міжнародного значення. З великим успіхом колектив неодноразово виступав із сольними концертами у США, Канаді, Франції, Німеччині, Австрії, Голандії, Швеції, Норвегії, Португалії та Білорусі. А 25 вересня знаменитий київський квартет спеціально приїде до селища, аби привітати його мешканців зі святом.
Впевнені, цей день стане незабутнім для Олександрівки і подарує його учасникам та глядачам багато приємних емоцій і гарних вражень.

"ВК" у PDF