Афіша

У Світловодську відбудеться "Парад колясок-2016"! Подаруйте своїм дітям свято!

У Світловодську відбудеться "Парад колясок-2016"! Подаруйте своїм дітям свято!
Вже традиційно, 1 червня у міському Парку культури і дозвілля імені Тараса Шевченка відбудеться розважальна програма-конкурс для дітей та їх батьків — "Парад колясок".
Основною метою цього святкового заходу є якісне урізноманітнення сімейного відпочинку, розвиток творчих здібностей та талантів у дітей дошкільного віку.

Подібний захід у Світловодську проводиться вже вдруге і організатори заходу планують проводити "Парад колясок" щорічно. Нагадаємо, у першому "Параді колясок-2015" прийняли участь 36 конкурсантів, які представили на суд глядачів свої творчі роботи — не просто звичайний дитячий транспорт (коляски, велосипеди та ін.) у незвичному і навіть казковому вигляді, а і причепурених, вдягнених у вишукане вбрання "водіїв" віком від 5 місяців і до 7 років. Такого ще Світловодськ не бачив!

До участі у цьогорічному "Параді колясок" запрошуються батьки з дітьми віком від 0+ до 5+ років. Усім учасникам заходу необхідно попередньо зареєструватися.

Реєстрація тут!

ВАЖЛИВО!

Вам абсолютно не обов’язково використовувати саме коляски. Це може бути будь-який дитячий транспорт. Також не регламентується форма "транспортного засобу", кількість коліс тощо. Якщо у вашої дитини є улюблена дитяча іграшкова коляска — її також можна використовувати, а сама дитинка може її самостійно представити. Фантазуйте!

Програма заходу:

1 червня об 11:00 усі зареєстровані учасники "Параду колясок" збираються на дитячому майданчику біля міського Палацу культури (зі сторони площі), проходять остаточну реєстрацію, отримують свої номери учасників, з якими далі будуть приймати участь у конкурсах.

Об 11:30 розпочнеться "Парад колясок". Святковою колоною учасники параду пройдуть центральною вулицею міста до центральної частини парку (колишнього танцмайданчика), де розпочнеться основна програма заходу.

Розпочнеться програма з представлення учасників, презентації їх колясок та образів. Компетентне журі, до складу якого увійдуть представники сфери культури, оцінюватимуть конкурсантів та по закінченню заходу назвуть переможців "Параду колясок-2016".

Професійні фотографи зроблять усім фото на згадку. Також у парку будуть розміщені спеціальні тематичні фотозони.

Друга частина програми — від дитячого клубу "Умка" — буде насичена танцями та музикою. Всіх учасників запросять на "Dance Party", а найактивніших — нагородять призами! На свято до дітей завітають герої їх улюблених мультфільмів! Усі учасники "Параду колясок" отримають заохочувальні подарунки, а переможці та активні учасники конкурсної програми — призи!

Отже, беріть участь у "Параді колясок-2016", проявіть свою фантазію, творчі здібності, перетворіть коляску вашого малюка на щось незвичайне, перемагайте у розважальних конкурсах та конкурсі на звання переможця "Параду колясок-2016" у Світловодську, отримуйте чудові призи і подарунки від спонсорів заходу!

Жоден учасник "Параду колясок" не залишиться без уваги!

Організатор "Параду колясок" у Світловодську — громадська організація "Світле Місто" (голова Богдан Дроздов).

Співорганізатори: ГО "Майбутнє без меж" (голова Оксана Гуцол), ГО "Патріот Світловодська" (голова Андрій Маліцький), міський Палац культури (директор Лариса Ляшенко).

Спонсори "Параду колясок-2016": Дитячий клуб "Умка" (директор Віра Корольова), міський Палац культури (директор Лариса Ляшенко), Інтернет-видання "Світловодськ" (шеф-редактор Богдан Дроздов), український бренд "Джерелія" (представник у Світловодську Наталя Ковальска)...

ЗАПРОШУЄМО СПОНСОРІВ ТА МЕЦЕНАТІВ ДО УЧАСТІ!

Інформаційні партнери "Параду колясок": газета "Світловодськ вечірній", газета "Світловодськ Інформ", ТРК "Веселка", групи у соцмережі "Светловодск Online" та "Світловодськ".

Контактні телефони організаторів: 097 715 53 57 (Богдан Дроздов), 067 754 85 92 (Юлія Іоненко), 096 696 76 78 (Ксенія Бондаренко).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF