Афіша

Конкурс писанки! Прикрашаємо Великоднє дерево

Конкурс писанки! Прикрашаємо Великоднє дерево
У рамках святкування великого християнського свята та проведення туристичного фестивалю "Світловодщина-2016" громадська організація "Світле місто" запрошує взяти участь у конкурсі писанок. Кожна писанка, створена вами, стане оберегом для нашого міста та нашої країни. Писанка символізуватиме початок нового життя, воскресіння Бога і відродження нашої Батьківщини! До участі запрошуються усі бажаючі!
Захід – "Прикрашаємо Великоднє дерево" туристичний фестиваль "Світловодщина-2016".

Місце проведення – Світловодська Арт галерея (спуск від турбази "Славутич" до набережної).

Тривалість конкурсу – 26.04.16 – 2.05.16.

Мета – популяризація українських традицій, розвиток і поширення українського писанкарства, як художнього явища і культурного феномену. Виховання у дітей поваги до національної культури та історії нашого народу.

Усі писанки ми приймаємо у двох номінаціях: традиційна та сучасна.

Тема традиційної писанки – "птах бажань". А от що стосується сучасної, то тут на допомогу авторам приходять сучасні матеріали та фантазія.

Умови участі у конкурсі:

1. Учасниками Фестивалю можуть бути представлені як колективні, так і індивідуальні роботи.

2. Експонати передаються оргкомітету Фестивалю у користування, та не повертаються.

3. Готові роботи приймаються з 27 квітня 2016 року за адресою: вул. Героїв України (Леніна) 50, оф. 4 (2 поверх) щоденно з 9:00 до 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 13:00). Роботи повинні бути упаковані в коробки. Також роботи на конкурс будуть прийматись з 11:00 до 15:00 у день проведення фестивалю - 2 травня. До 15:00 ви можете власноруч прикрасити Велекоднє дерево конкурсною роботою (обов’язково відповідно її підписавши) на туристичному фестивалі "Світловодщина-2016".

Визначення переможців та нагородження відбудеться 2 травня о 16:30 як частина святкового заходу.

ОФОРМЛЕННЯ РОБІТ:

Кожна робота має бути розписана традиційними символами і якнайкраще розкривати задану тематику "Птах бажання", або вирізнятись матеріалами та фантазією у конкурсі сучасної писанки.

До участі в конкурсі приймаються писанки, крашанки та дряпанки. Роботи можуть бути виготовлені з натурального яйця, дерев’яних заготовок чи іншої сировини мають бути вкриті лаком. Обов’язковим також є наявність стрічки для підвішування. До стрічки кріпиться бейдж довільного кольору та розміру на якому обов’язково мають бути вказані ПІБ автора роботи, його вік, мобільний телефон (автора чи батьків).

Визначення переможців фестивалю проходить у 2 етапи. На першому етапі компетентне журі шляхом голосування визначає фіналістів конкурсу, на другому етапі – визначаються переможці у 2-ох номінаціях – традиційна писанка "Птах бажання", сучасна писанка, яким присуджується I, II та III місця. Рішення щодо переможців приймається за максимальною сумою балів, поданих за кожну роботу.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Конкурсні роботи не повертаються!

За неправильне оформлення робіт оргкомітет не несе відповідальності (якщо робота не буде оформлена належним чином – учасник не зможе взяти участь у конкурсах та отримати винагороду).

Переможці будуть нагороджені цінними подарунками та дипломами!

Контактний телефон: 096-696-76-78.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF