Афіша

Симфонічний оркестр "Hardy Orchestra" вперше в Світловодську з програмою "I LOVE ROCK'N'ROLL"

Симфонічний оркестр "Hardy Orchestra" вперше в Світловодську з програмою "I LOVE ROCK'N'ROLL"
Чому ми не ходимо на класичні концерти? Що незрозумілого - нудно ж: сидиш - спостерігаєш, як потіє, намагається, хвилюється виконавець і дивишся потихеньку на годинник - скоро довгоочікуване закінчення, щоб з ввічливості досидіти до кінця з бабусею, яка рік просила зводити її в театр або філармонію.
АЛЕ !!!! Якщо Вам пощастило і Ви потрапили на концерт "HARDY Orchestra", - будете співати, танцювати, ляскати і не хотіти йти після концерту навіть якщо Вам 99 років або всього рік. Щирість і нескінченний драйв музикантів дарує емоції, схожі на заміну бочки безалкогольного пива чарочкою гідного витриманого віскі. Концерти цього шоу-оркестру, краса і драйв рок-музики, харизматичні, талановиті музиканти змушують слухача "прожити" кожен твір, кожну пісню разом з виконавцями, не залишаючи байдужими нікого.

"HARDY Orchestra" - улюбленці публіки, молодий шоуРОКоркестр, заслужено отримав визнання і любов глядачів завдяки нескінченній щирості виконання, прекрасним аранжуванням талановитого диригента - Олексія Андрійчука, постійного спілкування з глядачами під час концертів і безлічі сюрпризів для публіки.

Місце: Палац культури, вул.Приморська, 16.

Дата: 17 апреля, неділя.

Час: 18:00.

Вартість квитків: від 70 до 130 грн.

Замовлення квитків: 097 233 17 99.

"ВК" у PDF