Афіша

Продовжено термін подання заявок на участь у міському огляді-конкурсі

Продовжено термін подання заявок на участь у міському огляді-конкурсі
Шановні мешканці багатоквартирних житлових будинків комунальної форми власності, житлових будинків в яких створені та функціонують ОСББ, ЖБК, вулиць та провулків міста Знам”янка!
Відповідно до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26.02.2016 року, прийом заяв для участі у міському огляді-конкурсі на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" продовжено до 15.03.2016 року.

Заяви на участь в огляді-конкурсі разом з фотоматеріалами подають секретарі будинків, голови квартальних комітетів, голови ОСББ, ЖБК, які в минулому році не були переможцями чи призерами зазначеного конкурсу, на ім’я голови комісії з організації та проведення міського огляду-конкурсу і реєструються відділом по обслуговуванню ради Знам'янської міської ради (каб. №19 міськвиконкому, тел. 7-40-09).

Положення про проведення міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", затверджене рішенням виконавчого комітету від 24.10.2014 року №381, розміщено на сайті Знам”янської міської ради в розділі: Інформація про місто. Органи самоорганізації населення. Про організацію міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку".

"ВК" у PDF