Афіша

До уваги громади міста! Запрошуємо на міські заходи

До уваги громади міста! Запрошуємо на міські заходи
14 лютого вшануємо пам’ять Вадима Бойка, 15 лютого – 27 річниця виведення військ з Афганістану, 20 лютого – урочистості, присвячені Революції Гідності.
14 лютого вшануємо пам’ять Вадима Бойка

Об 11:00 на розі вулиць Вадима Бойка та Героїв України відбудеться мітинг – реквієм та покладання квітів до пам’ятного знаку Вадиму Бойку.

15 лютого – 27 річниця виведення військ з Афганістану

Вшанувати учасників бойових дій на території інших держав та відзначити 27 річницю виведення військ з Афганістану запрошуємо всіх мешканців міста. Мітинг та покладання квітів до пам’ятного комплексу, присвяченого воїнам – інтернаціоналістам, що на розі вулиць Павлова та Вадима Бойка, розпочнеться о 10:00. По закінченню – відвідування місць поховань загиблих воїнів інтернаціоналістів.

20 лютого – урочистості, присвячені Революції Гідності

На літньому майданчику біля міського Палацу культури о 18:00 планується проведення урочистостей, присвячених вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної сотні. В програмі заходу: вірші Майдану; показ відео; фотоекспозиція; тематичні пісні; виступи учасників Революції Гідності та громадських активістів. Міськвиконком запрошує всі громадські організації та політичні партії взяти участь у заходах. Будемо вдячні за додаткові пропозиції щодо їх формату.

"ВК" у PDF