Актуально

Передплата "Вісника Кіровоградщини" на 2021 рік розпочалася!

Передплата "Вісника Кіровоградщини" на 2021 рік розпочалася!
Цей рік став для кожного із нас великим випробуванням. Ваші вдячні дзвінки до редакції надавали сил для роботи. Підтримка меценатів (зокрема, нардепа Олеся Довгого) та спонсорів, дала можливість нашій редакції працювати для вас, частуючи щотижневою інформацією та розвагами.
Щиро дякуємо усім, хто надихав нас на нові історії, відкривав нам досі незвідане і допомагав робити наші випуски цікавими!

Наразі вся наша команда працює над новим форматом газети на наступний рік, щоб іти в ногу з часом і залишатися цікавими та актуальними!

Розуміючи скрутну ситуацію у країні внаслідок пандемії, ми знову знаходимось у пошуку спонсорів.

Учергове редакція «Вісника Кіровоградщини» звернулася до Олеся Довгого із проханням підтримати наше видання і наших читачів та долучитися до акційної передплати на 2021 рік. За підтримки нардепа — акційній передплаті бути! Тож, якщо ви любите «Вісник Кіровоградщини», але не можете дозволити платну передплату, телефонуйте до нашої редакції і залишайте свою заявку на акційну передплату.

Ваші дзвінки прийматимемо з 1 до 29 листопада включно (з 08:00 до 20:00) за номером багатоканального телефону:
(067) 624 24 04

Також ви маєте можливість самостійно оформити передплату за тарифами «Укрпошти» у будь-якому поштовому відділенні. Наш передплатний індекс: 86866

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF