Актуально

Як зустріти Новий 2020 рік

Як зустріти Новий 2020 рік
Пам’ятаєте про таку прикмету: як рік зустрінеш, так його і проведеш? Щоб у вас у новому 2020 році все склалося якомога краще, наша
редакція газети озброює вас знаннями: яким кольорам надати пріоритет, що вдягти, які страви обрати на святковий стіл, як декорувати кімнату та святковий стіл, де та з ким зустріти Новий рік.
Кольори. Символом наступного року є білий металевий Щур, це значить, що в тренді білий колір, усі пастельно-рожеві, кремові та металеві відтінки. Серед інших — пряна гірчиця, смарагдовий, м’ятний, попелясто-сірий, відтінки трави, землі, соковитих ягід і фруктів.

Одяг. Нехай це буде елегантна сукня чи сріблястий костюм, а може навіть спідниця з блузою, ефективність вбрання вдвічі підвищить успіх у прийдешньому році, якщо воно буде оформлене блискучим люрексом, паєтками чи кристалами. Сукні мають бути з легких тканин — шовку, атласу, шифону чи мережива. Важливо дотриматися балансу — витонченого смаку та природної краси. Прагнете вдалих оновлень у своєму житті, тоді ваше вбрання у Новорічну ніч має бути новим. Єдине застереження — уникати принтів хижих тварин та натурального хутра. І хоч у чоловічому гардеробі значно менше святкових ідей, але рік Щура і тут має свої уподобання. Безпрограшні варіанти: світлі штани в поєднанні з яскравим піджаком, сорочка або светр з новорічним принтом, зі сріблястої тканини краватка або метелик.

Страви. Щур оцінить будь-які страви на столі, але є такі, які б скуштував з більшим задоволенням. Одним з варіантів є вживати страви білого кольору: варені яйця, сири (фета, адигейський, моцарела, бринза), шматочки яблук, редьки, селери, сметани. Щур схвалить котлети, відбивні, курячі крильця на грилі, смажені ковбаси. А оскільки Щур полюбляє зерно, то у вигляді гарніру приготуйте кашу. Чудовий
варіант — булгур. Склад салатів не має обмежень. Фішкою є викладати сири не на тарілку, а на дощечку. Нарізку ковбаси, шинки варто оформити на одному блюді з овочами. Вишукано виглядатимуть на святковому столі мариновані оливки, помідори, огірки. Бутерброди з
червоної ікри, бюджетний варіант — жовта ікра щуки чи мойви. Не відмовиться Щур бачити на столі солодке. Води, соків та інших напоїв повинно бути вдосталь, бо Щур не може довгий час страждати від спраги.

Інтер’єр. Перед тим як прикрашати кімнату чи будинок, важливо зробити генеральне прибирання і позбутися непотребу. Новорічний декор має бути з природних матеріалів: каміння, дерева, металу. Прикрасами можуть слугувати раритетні предмети побуту: годинники, пляшечки, чайники і навіть столові прибори. Привернути щастя в будинок допоможе вінок з хвої чи інша декоративна прикраса на вхідних дверях. Вікна можна прикрасити декоративним снігом або ж оформити спеціальними наклейками. Максимум задоволення від свята
дадуть вогники на ялинці, їхні кольори також диктує Щур — білі і сріблясті. Святковий запах у квартирі створять ароматизовані свічки з ароматом мандарин, хвої, ванілі. У фаворі Щура біла, коричнева чи жовта скатертина для святкового столу, білий посуд, сріблясті та сірі серветки, біла свічка, свічник, прикрашені пляшки з напоями та фігурки з зображенням Щура.

Де та з ким зустріти рік Щура. Щур — це тварина, яка невибаглива до місця свого перебування, тому ви самі можете обрати місце зустрічі Нового року. Чи то в родинному колі, чи то в кафе, клубі, ресторані, чи на курорті. Будь-яке місце святкування буде вдалим. Головне подбати, аби у вашій компанії усім було комфортно, затишно та зберігалися доброзичливі стосунки. В іншому випадку звір пригадає невдале святкування впродовж року.

За матеріалами інтернет-
видань підготувала Альона Зозуля

"ВК" у PDF