Актуально

Майже 52 мільйони гривень буде спрямовано на соціально-економічний розвиток завдяки депутату Олесю Довгому

Майже 52 мільйони гривень буде спрямовано на соціально-економічний розвиток завдяки депутату Олесю Довгому
51 млн 971 тис. 200 гривень субвенції із державного бюджету буде спрямовано на соціально-економічний розвиток 102-го округу відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. №500-р.
За пропозицією народного депутата Олеся Довгого до нового переліку включено такі об’єкти:
1. 8 млн 450 тис грн на будівництво міні футбольного поля зі штучним покриттям в смт Власівка та на реконструкцію Власівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №8.
2. 4 млн грн для проведення капітального ремонту лікарського корпусу Новгородківської ЦРЛ.
3. 1 млн 298 тис. грн для проведення реконструкції площі Героїв Майдану міста Знам’янка.
4. 4 млн 900 тис. грн для будівництва міні футбольного поля зі штучним покриттям в с.Суботці, смт Павлиш та провдення капітального ремонту даху в Суботцівській ЗОШ I-II ступенів.
5. 2 млн грн на реконструкцію водогону свердловини №1 в с.Інгуло-Кам’янка.
6. 1 млн 64 тис. грн для реконструкції будівлі гаража під актовий зал на 22 дитини Петрівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа I-III ступенів» та для проведення капітального ремонту даху головного корпусу Петрівського НВК.
7. 2 млн грн для проведення капітальних ремонтів у: сільському будинку культури із застосуванням енергозберігаючих матеріалів та альтернативного виду палива в с.Куцеволівка, капітальний ремонт покрівлі спортивного залу та заміна вікон у НВК «Дереївська загальноосвітня школа I-III ст. – ДНЗ», капремонт загальноосвітньої школи I-III ступенів смт Онуфріївка.
8. 700 тис грн для виготовлення та реалізації проекту по освітленню вулиць сіл Веселе, Підлісне та Несваткове.

УСЬОГО СПРЯМОВАНО:
м.Світловодськ, смт Власівка
та Світловодський район —
15 млн 790 тис. грн.
м.Знам’янка та Знам’янський район —
11 млн 774 тис 200 грн.
Онуфріївський район —
10 млн 160 тис. грн.
Новгородківський район —
8 млн 687 тис. грн.
Олександрівський район —
4 млн 870 тис. грн.
отг Велика Андрусівка — 690 тис. грн.


«За попередніх 5 років моєї роботи нам вдалось вирішити першочергові питання, які були найбільш важливими для громад округу. Разом із жителями, шляхом письмових звернень, особистих зустрічей зі мною та моїми помічниками, ми визначали пріоритетні питання, у вирішенні яких я міг сприяти як народний депутат. Сьогодні уже багато зроблено та реалізовано, але попереду ще багато роботи. Це ще один крок до позитивних змін», — зазначив народний депутат.

Завдяки активній співпраці народного депутата Олеся Довгого з бюджетним комітетом Верховної Ради, представниками Уряду, місцевою владою і громадами, за минулі роки вдалось залучити майже 80 млн грн на соціально-економічний розвиток 102-го округу. Гроші було спрямовано на ремонт дахів, капітальні ремонти у школах, будівництво котелень автономного опалення та доріг, ремонт лікарень тощо. Окрім цього кошти використовувались на оновлення матеріально-технічної бази шкіл, ФАПів, закладів культури та бібліотек.

Із повним переліком об’єктів можна ознайомитись на сайті Кабінету Міністрів України. Розпорядження №500-р від 10.07.2019р.

Аліна Світла

"ВК" у PDF